Changes to Connaught Studio achieved little improvement

1
Have your say

I have recently paid my first visit to the Connaught Studio since the unheralded alterations.

Personally, I could not make out a single advantage in these changes.

There are fewer seats now.

The only exit, via the very steep and narrow stairs, could be a fire hazard.

I also had great difficulty in climbing up and down these steps. This problem could obviously affect other customers who would be forced to curtail any future film attendance.

Surely the monies available for The Studio would have been better spent on reorganising the entrance for disabled visitors.

Although there is a lift provided, the following trek to The Studio door is both difficult and hazardous with further steps involved.

This area could have been levelled out in accordance with new rulings on providing better conditions for disabled customers.

Evelyn Saunders

Balmaine Court

West Street

Worthing

Don’t miss out on all the latest breaking news where you live.

Here are four ways you can be sure you’ll be amongst the first to know what’s going on.

1) Make our website your homepage at www.worthingherald.co.uk/

2) Like our Facebook page at www.facebook.com/Worthing.news

3) Follow us on Twitter @Worthing_Herald

4) Register with us by clicking on ‘sign in’ (top right corner). You can then receive our daily newsletter AND add your point of view to stories that you read here.

And do share with your family and friends - so they don’t miss out!

The Worthing Herald - always the first with your local news.

Be part of it.